Om oss

Vi i Biomedisinsk Helse har tatt over stafettpinnen og viderefører arbeidet etter Inger Lise og Terje Kalberg i Helse og kroppsmiljø AS. Disse to sørget for at vi i Norge kunne få glede av Heilpraktiker Oliver Weiss og hans klinikk i Tyskland. Gjennom flere aktive år har mange mennesker fått hjelp. Vi retter en takk til begge!

Jon Jetteberg startet samarbeidet med Heilpraktiker Oliver Weiss gjennom Biomedisinsk Helse AS i 2010. Jon har positiv egenerfaring med behandling ved Naturheil-Zentrum Oliver Weiss og synes det er en ære å få lov til å arbeide sammen med Oliver og hans tyske stab. Det er samtidig en stor glede å kunne være med og tilby hjelp til dem som ikke føler de får tilstrekkelig hjelp her i Norge.

I det daglige er det Mona Viken du treffer i Biomedisinsk Helse. Mona organiserer testdagene her i Norge og er hovedreiseleder for behandlingsreisene til Tyskland. Hun har selv også positiv erfaring med behandling i Tyskland. Det vil vanligvis også være Mona du får snakke med når du ringer vår info- og bestillingstelefon (455 17217).

Vi håper og tror at vi skal kunne hjelpe enda flere mennesker fremover!